Ombildar och skriver

Jag håller just nu, på revisorns inrådan, på att ombilda mitt företag till aktiebolag. Mer information kommer att komma ut till er kunder under kommande månad.

Samtidigt arbetar jag i vanlig ordning för fullt på artiklar och diverse andra projekt. Idag publicerades till exempel en rejäl artikel om fasadtyper. Det är mycket fokus på trä eftersom det är den dominerande fasadtypen i Sverige, men samtliga av de allra vanligaste fasadtyperna nämns med pris, för- och nackdelar.
Länk: http://www.byggahus.se/bygga/valj-ratt-fasad

Just nu pågår också två löpande content marketing-projekt, ett med Philips som avsändare och ett som Telia står bakom. Philipsprojektet är en förlängning av höstens satsning, och jag blev lite stolt när jag fick höra att de ansvariga specifikt bett om mig som skribent nu under våren. Texterna har redan börjat dyka upp på Pricerunner, men bägge satsningarna kommer att byggas ut under våren/försommaren. Samtliga texter är inom teknikområdet. Här hittar du en om att välja tv: Rätt tv för sportfantasten