Fotografering och resor

Jobbresa Paris

Senaste nio dagarna har varit hektiska men också väldigt roliga. Förra veckan inleddes med jobbresa och övernattning i Paris, konferens på Nordic Sea Hotel i Stockholm och sedan tre dagar i Göteborg och Halland. Denna veckan har jag hunnit med att skriva både en rapport, nyheter, ett reportage och en halvdags fotoshoot inför lanseringen av nya M3.se – och det är bara torsdag!

Anledningen till alla dessa resor och ovanliga arbetsuppgifter är delvis för att M3 beslutat sig för att dela upp magasinet M3 och sajten M3.se i två olika varumärken. De ska fortsatt samarbeta internt men kommer att ha olika fokus framöver, då papperstidningen och sajten har olika målgrupp. På detta sätt kan bägge målgrupperna få det bästa av två världar. Jag kan tyvärr inte berätta exakt vad nya M3.se kommer att innebära för läsarna, ni får helt enkelt kika nästa vecka när sajten lanseras – men vad jag kan berätta är att jag kommer vara högst involverad i detta projekt tillsammans med mina sköna kollegor på M3 samt två goa före detta IDG:are i form av Linus Larsson och Daniel Uggelberg Goldberg. Nästa vecka lanseras alltså nya sajten. Det har i praktiken resulterat i en del resande för mig och en hel del nya roliga artikeluppdrag. Skoj!

Så här snyggt klädd var nyhetsredaktör Pontus under plåtningen
Så här snyggt klädd var nyhetsredaktör Pontus under plåtningen.

Delvis har allt resande också berott på att både jag och min syster fyllt år. Jag har hela min släkt i Göteborg och Halland så därför fick jag klämma in 150 mil bilkörande över helgen också. Men det var det värt!