Artikelexempel

Lite av det jag gör just nu: Redaktör för hem, trädgård och hemelektronik i Norden och UK för PriceRunner. Skribent hos Byggahus.se – Sveriges största sajt för hem och trädgård med 350 000 unika läsare i veckan. Jag skriver även en hel del frilansartiklar inom teknikområdet och som content marketing-skribent inom en rad olika branscher.

Här nedan finner du några exempel på relativt nyskrivna texter, aktuella projekt och texter som är lite äldre men som jag själv tycker är roliga. Det är ett selektivt urval då det dagligen publiceras nya och jag hinner inte uppdatera här tillräckligt ofta för att det ska fungera tillfredsställande.

1. Utvalt reportage:
Kryonik – Ett hopp om en resa i tiden
ATT FRYSA NED KROPPEN FÖR FRAMTIDEN.
 Vilka hinder behöver forskningen ta sig över för att nedfrysta människor ska börja leva igen? Och hur går kryonik till egentligen? M3.se har undersökt en värld där målet är evigt liv.
Publicerad: M3.se
m3.se
Länk: http://m3.idg.se/2.1022/1.509502/kryonik—ett-hopp-om-en-resa-i-tiden–att-frysa-ned-kroppen-for-framtiden

Kryonik

Är du intresserad av ämnet finns även en fråga-svar-intervju där Daniel Johansson i egna ord får berätta om varför han valt att teckna en livförsäkring för att kunna frysa ned sig när han dör.
Länk: http://m3.idg.se/2.1022/1.509501/vakna-i-framtiden–han-ska-frysas-ner-nar-han-dor

2. Ett till reportage:
FÖNSTERTAKET SOM GENERERAR EL. Familjen Eriksson har själva lagt solcellstak på carporten. Taket både levererar el till familjen och ut på elnätet till försäljning, samtidigt som det är transparent och därför släpper in mycket dagsljus. I slutändan blev det billigare än ett vanligt tak.
Publicerad: Byggahus.se
byggahus.se
Länk: http://www.byggahus.se/varme/fonstertaket-ger-el

3. Utvald aktuell guide:
SÅ BYGGER DU EN BRYGGA. Har du hus i anslutning till vatten och funderar på att bygga en brygga? Vi går igenom de olika typerna av brygga som finns samt hur ett bryggbygge går till.
Länk: http://www.byggahus.se/bygga/bygga-brygga

4. Utvald aktuell företagsguide:
HEMMABRYGGT JULÖL HOS CARNEGIEBRYGGERIET. En specialkomponerad julmeny och smakrika julöl står på bordet hos Carnegiebryggeriet under december.
fabege
Länk: http://www.fabege.se/Om-Fabege/Media/Nyheter/hemmabryggt_julol_hos-carnegiebryggeriet

5. Utvald aktuell recension:

BÄSTA ROBOTGRÄSKLIPPAREN: 31 MODELLER I TEST. Är du trött på att klippa gräset varje vecka och planerar att låta en robot göra jobbet? Vi har testat robotgräsklippare under en hel växtsäsong och utsatt dem för en lång rad prövningar. Se vilken som blir BÄST I TEST här.

Länk: https://www.pricerunner.se/test/robotgrasklippare

6. En äldre recension:

TRE POPULÄRA HEADSET UNDER TUSENLAPPEN. Corsair H2100, Steelseries Siberia V3 och Razer Kraken 7.1 Chroma är tre populära headsets för gamers, vars styrkor och svagheter nu undersöks i SweClockers testlabb.
Publicerad: Sweclockers.com
sweclockers
Länk: http://www.sweclockers.com/recension/20272-tre-populara-headset-under-tusenlappen

7. Senaste projektet:
HUNDSVERIGE. En Iphone- och Ipad-app som riktar sig till hundägare i hela Sverige. Det är en stadsguide som gör det enklare att resa och hitta hundvänliga platser runtom i vårt avlånga land. Jag står ensam bakom både idé, utveckling, genomförande och underhåll.
Publicerad: App Store (just nu avaktiverad)

© 2023 Vicimedia.se | Design Theme by: D5 Creation | Powered by: WordPress