Semestern är slut

Nu är semestern över och jag är sedan någon vecka tillbaka på arbetet. Den senaste veckan har jag använt mina eftermiddagar till att planera upp hösten. Jag har ett flertal intressanta projekt på gång med Spoon, utöver mina fasta storkunder, och jag har nu planerat in och avsatt tid för dessa projekt. Under början av hösten ska jag dessutom operera mitt ena öga vilket gör att planeringen blir extra viktig.

Jag har även skrivit en intressant artikel om ”myrorna i trädgården”. Mina intervjuer med en fältentomolog hos Sveriges Lantbruksuniversitet samt med en biolog hos Anticimex visade sig sammanfalla väl med mitt fynd av en underlig skalbagge i växthuset, så jag passade på att skicka över ett par bilder och fick reda på att det var en ovanlig art. Det är roligt när ens fritidsintressen kan kombineras med artikeluppdrag på det här sättet. Jag skriver även på en artikel om byggnadskreditiv, där väntar jag egentligen bara på att få citaten godkända – sedan är den klar.

Det verkar som att de flesta av mina kunder kom tillbaka från semestern först denna veckan för både mejlkorgen och telefonen har gått varma idag med välkommen tillbaka-hälsningar och tankar inför hösten.