Nya bloggen

Nya bloggen

Hej allesammans,

Här blir platsen för min nya blogg där du kan följa mig i mitt arbetsliv. Den gamla bloggen finns dock fortfarande kvar på http://elinablom.vicimedia.se/#home, om du vill se vad jag haft för mig tidigare.

Jag har nu haft mitt företag igång sedan 2008 och jag tyckte att det var dags för hemsidan att få den där nya designen som jag skrivit om i min gamla blogg ett par gånger de sista åren. Den förtjänade ett lyft helt enkelt. Egentligen hade jag avsatt tid för att göra detta för två månader sedan, men en gammal kollega till mig valde att gå vidare till en ny tjänst och lämnade således sin tjänst som redaktionssekreterare på M3 så jag hoppade in och hjälpte dem med korrekturläsningen medan de letade ersättare. Det blev två nummer och en hel del att göra. Men igår skickade vi nummer 12 till tryckeriet och min arbetsdag har återgått till normaltempo. Så jag passade på att få till den där redesignen. Jag har även uppdaterat innehållet en smula.

Vad händer mer så här före jul? Jo, jag ska skriva en julspecial för Byggahus.se, och jag har även ett pågående skribentuppdrag för Microsoft där jag hjälper dem sätta ihop texter för bland annat deras produktvideor. Dessutom ska jag knacka ihop två krönikor till M3 och träffa Erik på Mobil för att snacka framtida samarbeten. Det ska bli kul att få se Mediaproviders nya kontor, det ser jag fram emot mycket.

I mellandagarna blir det en vecka ledigt och sedan får vi se vad det nya året bär med sig för kul uppdrag. Men vi hörs säkert innan dess!