Om mig

Elina Blom Westergren, Vicimedia.se

Jag heter Elina Blom Westergren och är sedan flera år tillbaka frilansjournalist i mitt eget bolag Vicinus Media.

En stor del av min tid skriver jag artiklar, både i form av nyheter och i form av längre artiklar så som reportage, guider, recensioner och krönikor.

Med jämna mellanrum leder jag även nya tidningsprojekt i rollen som redaktör. Jag har bland annat startat upp och drivit Digitala Hemmet, en tidning för hemelektronikintresserade som vill lära sig mer om vardagsteknik. Dessutom har jag tagit fram flera one-shots (specialtidningar inom olika ämnesområden) samt arbetat som webbredaktör och webb-tv-reporter.

Mina specialområden är it/teknik/prylar och husbyggen/renoveringar/trädgård då jag sedan flera år tillbaka har ett starkt intresse för dessa ämnen och arbetar löpande med dem. Men jag skriver även en hel del inom andra områden, exempelvis inom ekonomi, försäljning samt djur och natur. Kontakta mig gärna för att få reda på mer om hur jag kan hjälpa just dig.

Förutom att skriva och projektleda arbetar jag dagligen med bildbearbetning och webbpublicering i bland annat Photoshop, Indesign, Drupal och Polopoly. Men i mina arbetsuppgifter ingår även korrekturläsning, översättning och bearbetning samt kontinuerlig omvärldsbevakning.

I ryggen har jag en treårig journalistutbildning från Södertörns högskola, en ett år lång utbildning inom media- och kommunikationsvetenskap på JMG, Göteborgs Universitet, samt tre år it/media på gymnasienivå.

Tack vare min multimediautbildning kan jag producera inom såväl tidnings- som radio- och tv-branschen. Jag har även breda kunskaper inom formgivning och kommunikation.

Vill du veta mer så tveka inte att kontakta mig.

© 2023 Vicimedia.se | Design Theme by: D5 Creation | Powered by: WordPress